Kebijakan Privasi aplikasi kentang.news

Kebijakan Privasi

Administrasi situs web kentang.news wajib njaga privasi sampeyan ing Internet. Kita menehi perhatian banget kanggo ngamanake data sing diwenehake. Kebijakan privasi kita adhedhasar Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) Uni Eropa. Tujuane, kanggo nglumpukake data pribadi yaiku: dandan layanan, komunikasi karo pengunjung situs iki, buletin, nyediakake layanan sing ana gandhengane karo spesialisasi situs web, lan kanggo tumindak liyane sing kapacak ing ngisor iki.

Panyimpenan lan pangolahan data pribadi

Kita mung nglumpukake lan ngolah data pribadi kanthi idin sing dikepengini. Kanthi ijin sampeyan, kita bisa nglumpukake lan ngolah data ing ngisor iki: jeneng lan jeneng kulawarga, alamat e-mail, informasi akun media sosial,. Pengumpulan lan pemrosesan informasi pribadi sampeyan ditindakake miturut undang-undang Uni Eropa lan Rusia.

Panyimpenan data, pangowahan, lan penghapusan

Pangguna, sing wis nyedhiyakake kentang.baru karo data pribadine, duwe hak kanggo diowahi lan dicopot, uga duwe hak ngelingi kesepakatan kanggo ngolah data. Wektu, sajrone data pribadi sampeyan bakal disimpen yaiku: 24 wulan. Sawise rampung karo proses data pribadi sampeyan, administrasi situs web bakal mbusak permanen. Kanggo ngakses data pribadi, sampeyan bisa ngubungi administrasi ing: v.kovalev@agromedia.agency. Kita bakal bisa ngirim data menyang pihak katelu mung kanthi idin sing dikepengini. Yen data kasebut ditransfer menyang pihak katelu, sing ora ana gandhengane karo organisasi, kita ora bisa nindakake pangowahan marang data kasebut.

Pemrosesan ngunjungi data teknis

Cathetan alamat IP, wektu kunjungan, setelan browser, sistem operasional lan informasi teknis liyane disimpen ing database nalika sampeyan ngunjungi kentang.baru. Data iki perlu kanggo nampilake konten situs web sing bener. Ora bisa dingerteni sapa pengunjung sing nggunakake data iki.

Informasi pribadi bocah

Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali sing sah kanggo bocah sing durung umur, lan sampeyan ngerti manawa bocah kasebut menehi informasi pribadhi tanpa idin, hubungi kami ing: v.kovalev@agromedia.agency. Dilarang ngetik data pribadi pangguna umur ing ngisor umur tanpa persetujuan wong tuwa utawa wali sing sah.

Pangolahan cookie

Kita nggunakake file cookie kanggo nampilake konten situs web sing bener lan kanggo kenyamanan browsing kentang.baru. File kasebut minangka file cilik, sing disimpen ing piranti sampeyan. Dheweke mbantu situs web kanggo ngelingi informasi babagan sampeyan, kayata basa sing sampeyan gunakake situs web lan kaca sing wis dibukak. Informasi iki bakal migunani ing kunjungan sabanjure. Thanks kanggo file cookie, browsing situs web dadi luwih trep. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan file kasebut kene. Sampeyan bisa nyiyapake resepsi cookie lan ngalangi browser dhewe. Ora bisa nampa file cookie bisa uga matesi fungsi situs web.

Ngolah data pribadi dening layanan liyane

Situs web iki nggunakake layanan online pihak katelu, sing nindakake nglumpukake data, independen saka kita. Layanan kasebut kalebu: Google Analytics,.

Data sing diklumpukake dening layanan kasebut bisa uga diwenehake kanggo layanan liyane ing organisasi kasebut. Dheweke bisa nggunakake data kanggo nggawe personalisasi iklan jaringan pariwara dhewe. Sampeyan bisa sinau babagan perjanjian pangguna saka organisasi kasebut ing situs web. Sampeyan uga bisa nolak koleksi data pribadi. Contone, Add-on Browser Google Analytics Opt-out bisa ditemokake kene . Kita ora ngirim data pribadi menyang organisasi utawa layanan liyane, sing ora kacathet ing kabijakan privasi iki. Minangka istiméwa, data sing dikoleksi bisa uga disedhiyakake miturut panjaluk sah saka panguwasa negara, sing sah kanggo njaluk informasi kasebut.

Pranala menyang situs liyane

Kentang situs web.baru bisa uga ana link menyang situs web liya, sing ora ana ing kontrol kita. Kita ora tanggung jawab kanggo konten situs web iki. Disaranake sampeyan kenal karo kabijakan privasi saben situs web sing dikunjungi, yen ana kabijakan kasebut.

Pangowahan kabijakan privasi

Saka wektu kanggo wektu, kentang situs web.baru bisa nganyari kabijakan privasi. Kita ngandhani babagan pangowahan kabijakan privasi sing dilebokake ing kaca web iki. Kita ngawasi pangowahan undang-undang, sing ana gandhengane karo data pribadi ing Uni Eropa lan Rusia. Yen sampeyan wis ngetik data pribadi ing situs web, kita bakal ngandhani babagan pangowahan ing kabijakan privasi kita. Yen data pribadi, lan luwih khusus, informasi kontak sampeyan salah dilebokake, kita ora bakal bisa ngubungi sampeyan.

Klausa saran lan final

Sampeyan bisa ngubungi administrasi kentang.baru babagan pitakon sing ana gandhengane karo kabijakan privasi ing: v.kovalev@agromedia.agency, utawa kanthi ngisi formulir kontak sing ditemtokake ing bagean sing cocog karo situs web iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabijakan privasi iki, sampeyan ora bisa nggunakake layanan kentang.baru. Ing prekara iki sampeyan kudu ngindhari ngunjungi situs web.

10 / 100

Sugeng Rawuh!

Mlebet akun sampeyan ing ngisor iki

Nggawe Akun Anyar!

Isi formulir kanggo bunder kanggo ndhaptar

Coba maneh sandhi

Ketik jeneng pangguna utawa alamat email kanggo ngreset sandhi.

X